Café Edenborg

Edenblogg: caféts egen blogg för personal och stammisar.

söndag, januari 21, 2007

Hej och hå så länge skutan kan gå!

Allt för damer och fjollor! Café Edenborg presenterar: Querelle from hell! Faustbinders egen lille stjärtgosse, vid Bettans förkromade akterdel där det svarta guldet liksom bara sprutar ut!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tänk vilka stor (tänkte skiva bak) verk denna man skulle åstadkomma om bara energin riktades rätt.

tisdag, 23 januari, 2007  
Blogger Daniel Berg said...

Vart?

tisdag, 23 januari, 2007  
Anonymous Anonym said...

5-stegsraketen mot framgång; det handlar om att våga:

1. Våga kliva ut ur din "safety zon"
2. Våga ta en dag ledigt och bara ägna dig åt dig själv och vad du känner, när du kommer hem på kvällen tar du fram ett papper och skriver ner det du vill ha ut av ditt arbete, då kommer du inse att du bör fokusera på 2 kanske 3 av dina satsningar, du kommer också somna lättad över att a) ha gallrat bort de överflödiga projekten och b) kunna ägna så mycket mer fokuserad energi på de som verkligen känns viktiga
3. Våga(självklart: nr 1 i ny tappning bara) samarbeta med andra som gör bra saker, 1+1=3, kom ihåg vad splittring leder till (Spanien)
4. Viktigast:Våga lyssna på feta, 40-åriga gubbar som vet bäst
5. är oskriven, den får du själv komma på

onsdag, 24 januari, 2007  
Blogger Daniel Berg said...

Jag har fem andra:
1. Våga dra ut huvudet ur röven.
2. Våga ta ledigt ett par år och sitt bara och pilla med en piprensare på ollonet tills det går hål. Sedan skriver du ner hur lång tid det tog och torkar dig i röven med papperet.
3. Våga torka andra människor i röven med dina avskurna öron.
4. Våga lyssna på budskapen från din röv. Dom kanske mullrar lite, men dom talar sanning.
5. Så här: whääääääää!

onsdag, 24 januari, 2007  
Anonymous Anonym said...

Har suttit på kvällarna lite och skissat på en bok (kan den vara något för ärevördiga förlaget Vertigo?)med arbetsnamnet DAGARNAS SCUM. Det är en blandning mellan ni vet vad och borde tilltala båda grupperna. Inspiration: Kafkas kakalaka.En giant toddler på 63,3kg kryper runt och det enda som får det att rycka i smilbanden är när han gör kaka, för då måste berättare i boken kånka upp honom och bära honom till skötbordetoch försiktigt ta av honom blöjan, tvätta rent och pudra aj så fint. Sedan blir det lite teet också. Slurp. Kvinnor har ett helvete på jorden! Men det är inte toddlern som ändras utan berättaren, som plötsligt känner att han uppfylls av en själ med syfte här på jorden. Exakt hur vet jag inte än, men storslaget och genuspolitiskt blir det.

måndag, 29 januari, 2007  
Anonymous Anonym said...

Vilka dagar är det bögmatroser på caféet? Har någon ett schema eller nåt.

onsdag, 21 februari, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home